TELEFOON 0162 480 288
Zoeken
IT Modular B.V.

Tijdelijke werkzaamheden

IT Modular heeft zich gespecialiseerd in het detacheren van talenten voor uw tijdelijke werkzaamheden. Daarbij vormen tijd en plaats niet langer enige belemmering! Wij werken namelijk volgens het CéDWé-principe, waarmee u ook op afstand de passende specialist voor uw project kunt inzetten.

Een specialist op afstand
CéDWé van IT Modular betekent gelijktijdig centraal en decentraal werken. Dit principe is uitstekend toepasbaar op tijdelijke werkzaamheden. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in digitale detachering:

• Tijd en plaats gelden bij een CéDWé-organisatie niet langer als beperkende factoren.
• We houden niet vast aan de bekende, locale manier van werken, maar zien kansen en mogelijkheden in het digitale tijdperk die we kunnen inzetten voor optimale detachering.
• Een CéDWé-organisatie stelt moderne werkplekken beschikbaar met alle noodzakelijke middelen en ICT-technologieën, op een gunstige locatie.
• U kunt hierdoor bij het invullen van tijdelijke werkzaamheden profiteren van potentieel op de arbeidsmarkt van binnen en buiten de eigen regio!

De tijd is gekomen om het oude patroon los te laten, tijd en plaats te overbruggen en te werken volgens het CéDWé-principe. Vergroot uw blikveld en kom via de digitale wegen in contact met enthousiaste talenten! Wij adviseren u graag over de nieuwe manier van werken.

Hebt u vragen?
Wellicht hebt u nog vragen over het inzetten van het CéDWé-principe bij uw tijdelijke projecten. IT Modular beantwoordt uw vragen graag en voorziet u van een gedegen advies! Kijk eens op onze contactpagina voor bedrijfsgegevens of neem direct contact op door te bellen naar 0162-480288 of gebruik te maken van ons contactformulier.

© IT Modular B.V. 2011 |Sitemap