TELEFOON 0162 480 288
Zoeken
IT Modular B.V.

Projectdetachering

IT Modular biedt u unieke projectdetachering volgens het CéDWé-principe. Tijd en plaats belemmeren uw flexibiliteit niet langer, wat u talloze kansen biedt! CéDWé staat voor centraal én decentraal werken en is dé nieuwe manier van het detacheren van talenten.

Detachering van talenten
De projectdetachering van IT Modular voor junior- en seniorspecialisten verloopt geheel digitaal. IT Modular maakt gebruik van het CéDWé-principe:

Detachering en arbeidsbemiddeling is niet langer gebonden aan tijd of plaats.
We houden niet vast aan het oude, vertrouwde detacheringpatroon, maar zien juist nieuwe kansen en mogelijkheden.
Op deze manier kunt u onbelemmerd in contact komen met gespecialiseerde talenten.
In een CéDWé-organisatie zijn moderne werkplekken beschikbaar in gunstig gelegen werkunits, die projectwerknemers alle benodigde middelen en ICT-technologieën bieden.
Door dergelijke werkplekken beschikbaar te stellen, kan men bij het aannemen of invullen van projecten gebruik maken van talent op de arbeidsmarkt buiten de eigen regio.
De werkplekken en digitale werkwijze op afstand is daarnaast een milieubewuste manier van werken.

De talenten die IT Modular heeft gerekruteerd gaan in hun vakgebied graag voor u aan de slag. Dit kan zowel op projectbasis als op contractbasis. Een goede samenwerking is door onze specialisten gewaarborgd!

Contact opnemen
IT Modular is de beste keuze voor projectdetachering! Hebt u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder! Bel naar 0162-480288 of maak gebruik van ons contactformulier. Kijkt u ook eens op onze contactpagina voor verdere bedrijfsgegevens.

© IT Modular B.V. 2011 |Sitemap